HTC se retrage de pe piata din Coreea

HTC se retrage de pe piata din Coreea

A aparut un nou VIRUS! Se foloseste de datele tale PERSONALE de pe Facebook
Strategii pentru o cina in doi
se numara si LG.

HTC a inregistrat vanzari scazute in Coreea, anunta agentia de stiri Yonhap, citata de The Next Web.

Samsung este cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, iar saptamana trecuta a anuntat un profit record de 5,9 miliarde de dolari in trimestrul al doilea al acestui an. Vanzarile de telefoane din seria Galaxy au ajutat producatorul sa depaseasca Apple.

Samsung detine o cota de 26% din industria mobila globala, pe baza cifrelor privind livrarile detinute de Strategy Analytics.

Potrivit estimarilor analistilor, Samsung a vandut cel putin 50,5 milioane de smartphone-uri in T2 si a comercializat 93 milioane de telefoane in aceasat perioada. La doua luni de la lansare au fost vandute zece milioane de smartphone-uri Samsung Galaxy S III.

HTC nu se numara printre primii cinci producatori de telefoane mobile din lume, anunta Strategy Analytics. In ciuda volumelor mici de vanzari, telefoanele din seria HTC One, recent lansate, au fost primite pozitiv de catre consumatori, dar nici unul din aceste modele nu va rivaliza cu Samsung Galaxy S III si nici nu va genera vanzari de amploarea celor anuntate de giganul coreean. Recent, compania a anuntat ca smartphone-urile din seria HTC One vor primi update la Jelly Bean.

HTC a anuntat o scadere a vanzarilor cu 13% pentru al doilea trimestru al anului.