HTC Desire U este cel mai nou model entry-level al fabricantului taiwanez

HTC Desire U este cel mai nou model entry-level al fabricantului taiwanez

Samsung vrea sa includa iPhone 5 in „razboiul patentelor” cu Apple
Tableta Microsoft Surface costa 1.000 de dolari
celor foarte ieftine, determinant fiind sa pastreze mai degraba standardele de calitate la nivelul la care suntem obisnuiti sa obtinem de la producatorul taiwanez.

Linia de terminale HTC Desire a vazut unele adaugiri de mare anvergura recent, cu modele cum ar fi terminalul dual-core Desire X. Producatorul din Taiwan a anuntat recent extinderea gamei cu modelul Desire U ce se incadreaza in gama terminalelor mai putin pretentioase. Cu toate acestea, dupa cum afirma HTC, dispozitivul nu ar trebui sa fie considerat ieftin ci accesibil, pastrand in acelasi timp standardul de calitate la un nivel ridicat. Noul smartphone ofera o senzatie de robustete si un design foarte atractiv de ansamblu, in mod obisnuit deja HTC.

HTC Desire U este propulsat de un chip single-core Qualcomm la 1 Ghz. HTC a dovedit ca se poate integra un procesor de 800 Mhz intr-un model care ruleaza ICS la un nivel mai mult decat acceptabil. Desire U ar trebui sa dovedeasca ca poate oferi performante decente, mai ales ca vine cu 512 MB ​​de RAM si 4 GB memorie interna pentru aplicatii. In ceea ce priveste depozitarea, smartphone-ul ofera un slot pentru card micro SD si 25 GB de spatiu gratuit de stocare Dropbox. Panoul de afisaj Super LCD masoara 4 inch si ar trebui sa ofere o reprezentare fidela a culorilor si unghiuri de vizualizare bune. Dispozitivul vine cu o baterie de 1650mAh si tehnologia Beats Audio. Acesta va fi, pentru inceput disponibil in Taiwan si China, prin China Telecom pentru aproximativ 130 de dolari.