Google X Phone – un terminal foarte aproape de realitate

Google X Phone – un terminal foarte aproape de realitate

Google sarbatoreste implinirea a 200 de ani de la lansarea primului volum de basme de FRATII GRIMM
Apple a platit despagubiri de 21 de milioane de dolari doar pentru un ceas
Am ajuns in anul 2013 si minunatul terminal inca se lasa asteptat. Pe de alta parte, Google se lauda ca in primavara lui 2013 vom vedea o lansare foarte importanta de la Motorola. Acesta ar putea sa fie chiar X Phone-ul despre care am aflat la finalul lui 2012. Alaturi de el am putea vedea si un X Tablet, purtand aceeasi sigla Motorola.

Conferinta Google I/O va avea loc in perioada 15-17 mai, iar zvonurile spun ca este momentul perfect pentru lansarea smartphone-ului. Mai mult decat atat, se pare ca avem si cateva informatii referitoare la terminal. Larry Page, CEO al companiei Google, a spus ca autonomia este o problema foarte importanta in ziua de astazi. Nimic mai adevarat, in conditiile in care multe terminale de top nu mai stau pornite la sfarsitul zilei, fiind incarcate in noaptea anterioara. Putem presupune astfel ca autonomia va fi o prioritate pentru X Phone. Motorola chiar are experienta in acest domeniu. Spre ca va aduceti aminte de RAZR MAXX, versiunea cu baterie foarte mare a lui Motorola RAZR.

Tot afirmatiile lui Larry Page sugereaza faptul ca X Phone ar putea fi livrat cu o carcasa foarte rezistenta. Ceramica este o solutie, ea fiind mentionata si in zvonurile despre Galaxy S III. Incarcarea wireless este si ea in carti pentru X Phone. Nokia a adoptat deja acest standard si el va fi din ce in ce mai mult imbratisat de producatorii de smartphone-uri. Cat despre X Phone, mai avem cel putin patru luni pana la o posibila lansare si sunt sigur ca vor mai aparea informatii pana atunci.