Google Nexus 7 – docking station si Premium Leather Case – VIDEO

Google Nexus 7 – docking station si Premium Leather Case – VIDEO

Romanii vor sa primeasca telefoane mobile de Craciun
Estimari record: 10 milione de telefoane iPhone 5 s-ar putea vinde in prima saptamana de la lansare
ar vrea o tableta de 7 inch rezultata din colaborarea dintre Asus si Google? Eu cu siguranta as vrea una cel putin in teste. Si cum o tableta nu poate fi o simpla tableta niciodata, iata ca informatiile cu referire la accesoriile cu care va fi compatibila nu intarzie sa apara.

Nexus Dock ofera unghiul de vizualizare optim pentru browsing, e-mail sau vizualizare poze/film. Acesta incarca tableta in timpul utilizarii si ofera un audio jack si un microUSB. Docking-ul vine cu dimensiuni de 219,16×65,16×30,92mm si o greutate de 300 de grame.

Husa protectoare Premium Leather Case reprezinta varianta avansata a modelului lansat acum ceva vreme (pe care il puteti vedea in filmarea de mai jos) si va fi disponibila in 4 culori. Din video varianta initiala pare destul de OK, desi faptul ca nu are un sistem de inchidere propriu zis poate fi un minus. Sa speram ca noua versiune rezolva aceasta mica problema.

Premium Leather Case va fi disponibila conform primelor informatii incepand cu data de 31 august, la un pret de aproximativ 39 de dolari. Nexus Dock in schimb va veni mai devreme, pe 24 august, cu un pret de pornire de 49 de dolari.