Gmail primeste un upgrade semnificativ datorita lui GDrive

Gmail primeste un upgrade semnificativ datorita lui GDrive

Vodafone lanseaza aplicatia prin care parintii pot gestiona contactele si apelurile copiilor
Counter Strike si Dota, cele mai jucate jocuri din Romania
spectaculoasa a fost facuta publica printr-un comunicat al companiei prin care se anunta ca orice fisier urcat pe Google Drive, cu o dimensiune de pana la 10 GB, poate fi partajat cu usurinta printr-un email. Aceasta miscare vine dintr-o politica Google de a genera legaturi mai stranse intre serviciile sale.

Pe langa avantajul atasamentelor de dimensiuni generoase, datorita noului update sunteti avertizat si daca drepturile aferente unui fisier trimis nu permite citirea de catre un destinatar.  In plus, daca trimiteti documente unor colaboratori si acestia le modifica online automat modificarile se vor sincroniza si pe versiunea voastra a documentelor respective. Nici macar nu conteaza daca sunteti in Gmail sau Google Drive, orice modificari facute de un colaborator vor aparea in timp real pe documentul vostru. In acelasi timp, tot legat de documente, puteti aplica drepturi de acces diversilor destinatari in asa fel incat nimeni sa nu va poata modifica un fisier trimis.

Desi pare o functie foarte utila, adevarata ei aplicabilitate este stransa legata de pasiunea voastra de folosi Google Drive pentru stocare de fisiere. Daca sunteti fan Dropbox, de exemplu, aceste schimbari sunt mai putin importante.