GeForce Experience te ajuta sa profiti la maxim de configuratia ta hardware – DOWNLOAD

GeForce Experience te ajuta sa profiti la maxim de configuratia ta hardware – DOWNLOAD

Microsoft se pregateste sa-si extinda in Europa reteaua de magazine retail
Apple a vandut prin intermediul iTunes Store 25 de miliarde de cantece in zece ani
ce s-a aflat intr-un beta care a permis crearea unei comunitati de 40.000 de utilizatori, GeForce Experience intra intr-un stadiu de open beta. Ca urmare, noua aplicatie creata de NVIDIA este disponibila tuturor utilizatorilor dornici de experimente.

GeForce Experience este o aplicatie care iti analizeaza configuratia hardware si pe baza unui feedback de la alti utilizatori si de la oficiali ai companiei iti recomanda parametrii optimi pe care trebuie sa-i selectezi in jocuri. Scopul este ca experienta de gaming sa fie mai fluida fara a petrece prea multi timp cu experimente legate de rezolutii sau detalii grafice. Versiunea disponibila publicului larg este 1.010.

Sprea deosebire de versiunile beta anterioare, aceasta ofera suport pentru configuratiile cu procesoare Core 2 Duo, Core 2 Quad si sisteme cu rezolutii cu 2560 x 1440. Ca jocuri suportate, in totalul de 41 de titluri merita sa retineti ca se numara si Far Cry 3, Hitman Absolution si Hawken.

In alta ordine de idei, aplicatia nu face un lucru foarte complex, reuseste totusi sa-ti ofere niste beneficii pe baza feedback-ului de la comunitate.

Click aici pentru a descarca.