Fujitsu ARROWS V F-04E ataca piata smartphone-urilor high end

Fujitsu ARROWS V F-04E ataca piata smartphone-urilor high end

SARBATORI FERICITE, urarea Google din Ajunul Craciunului – VIDEO
Himedia Q5, un mini PC multimedia cu Android care transforma televizorul in Smart TV – VIDEO
retelei NTT DOCOMO.

Smartphone-ul va fi disponibil pe piata din Japonia incepand de astazi, 28 noiembrie, in trei variante de culoare: alb, rosu si negru.

Daca traiti cu impresia ca cei de la Fujitsu s-au miscat cam greu cu lansarea din ianuarie si pana acum, trebuie sa aflati ca noua jucarie dispune de o fisa de specificatii de-a dreptul impresionanta. ARROWS F-04E se lauda cu un procesor quad-core NVIDIA Tegra 3, un procesor grafic GeForce cu 12 core-uri, display de 4,7 inci HD la 1280×720 pixeli, camera foto de 13,1 megapixeli, memorie interna de 64GB, 1GB RAM si un acumulator de 2,420mAh. Nu lipsesc nici obisnuitele standarde de conectivitate: Wi-Fi cu DLNA, Bluetooth 4.0 si NFC.

Smartphone-ul ARROWS F-04E puncteaza si la capitolul dotari mai putin obisnuite prin prezenta unui cititor de amprente, port infrarosu, antena pentru receptia si inregistrarea programelor HD transmise terestru in sistemul 1-seg si nu in ultimul rand carcasa este rezistenta la apa si la praf.
Cu alte cuvinte, cei de la Fujistsu au aruncat pe piata un adevarat monstru in materie de specificatii, care daca va primi un display Full HD si ceva mai multa memorie RAM ar putea sa stearga pe jos cu orice model al concurentei, asta in eventualitatea ca va reusi sa depaseasca granitele Japoniei.

Pentru moment nu sunt cunoscute detaliile cu privire la pret si varianta sistemului de operare folosit.