Drive+ Beta – aplicatia de navigatie de la Nokia a fost lansata pentru Windows Phone 8

Drive+ Beta – aplicatia de navigatie de la Nokia a fost lansata pentru Windows Phone 8

Samsung ar putea prezenta Galaxy Note 2 pe 30 august
Microsoft lanseaza competitia Next App Star pentru dezvoltatorii de aplicatii Windows Phone
Drive+ ar trebui sa fie o alternativa gratuita la aplicatiile de navigatie contra cost, aplicatii recunoscute si foarte apreciate pe piata. Cu un nume precum Navteq in spate, ea ar trebui sa fie foarte repede adoptata, iar o buna parte din feedback-ul initial este pozitiv. Din pacate, Drive+ este lansata deocamdata in versiune Beta si vine cu o lista de limitari.

Nokia Drive+ Beta
poate fi instalata doar de utilizatorii din Statele Unite, Canada si Marea Britanie. Se pare ca lista hartilor a fost prioritizata dupa importanta pietei. Apoi, aplicatia Drive+ Beta ruleaza doar pe sistemul de operare Windows Phone 8. Cei care au o versiune 7.x pot doar sa viseze la navigare cu indicatii vocale, harti stocate in memoria telefonului, atentionarii la depasirea vitezei si moduri de afisare zi/noapte.

Nokia Drive+ reprezinta o aplicatie foarte importanta pentru ecosistemul Windows Phone. Google ofera Maps, dar nu oricine este dispus sa foloseasca constant conexiunea de date, mai ales cand pleci intr-o alta tara. Nici Drive+ nu va primi prea curand harti pentru toate tarile din Europa spre exemplu, dar pe piete majore va fi un punct forte pentru cei care vor sa vanda smartphone-uri cu sistemul de operare de la Microsoft.