Disney a creat un robot care pare a fi un bun partener de joaca – VIDEO

Disney a creat un robot care pare a fi un bun partener de joaca – VIDEO

Daca esti client COSMOTE trebuie sa stii neaparat acest lucru
Huawei Ascend W1, un smartphone ieftin cu Windows Phone 8. Pret si specificatii tehnice
domeniul de activitate al celui mai nou robot creat de Disney.

Cu scopul de a creea un robot ce va putea fi instalat in parcurile Disneryland pentru a interactiona cu trecatorii, Disney a programat creatia de mai sus intr-un mod destul de eficient. Practic, robotul din imagine, datorita unei maini cu o palma usor modificata a devenit subit un partener perfect la prinsul si aruncatul minigii.

Pentru ca lucrurile sa mearga unse, in ecuatie nu a mai fost necesara decat o camera 3D. Aceasta aprecieaza foarte bine in spatiu pozitia unei mingi atunci cand este aruncata catre robot. Aceeasi camera aprecieaza locatia interlocutorului pentru ca robotul sa si arunce cu precizie mingea catre un individ nu doar sa o prinda.

Persoanele care au avut ocazia sa interactioneze cu acest robot creat de Disney sunt foarte incantate de experienta. In clipul de mai jos veti vedea ca nici macar nu a fost necesara o perioada prea mare de acomodare pentru ca interactiunea dintre robot si om sa fie lipsita de efort. Pentru un plus de autenticitate robotul stie sa fie si dezamagit daca scapa din greseala o minge si reactioneaza diferit in functie de mai multi factori.