Cum va arata logo-ul Google de 1 Decembrie – FOTO

Cum va arata logo-ul Google de 1 Decembrie – FOTO

OS X Mountain Lion: Peste 3 milioane de descarcari in doar cateva zile
Cum se fabrica o camera foto? Secretele din spatele obiectivului – VIDEO
al concursului „Doodle 4 Google” si va fi publicat pe pagina de start a Google Romania, pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei.

Google a anuntat astazi intr-un eveniment organizat la Bucuresti, castigatorul primei editii a concursului „Doodle 4 Google” in Romania, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Desenul Iasminei Maria Raceanu, eleva in clasa a VIII-a B, la Colegiul National Petru Rares din Suceava, a fost desemnat de public castigator dintre cele peste 10.000 lucrari participante in competitia cu tema „Romania mea este…”.

Logoul Google imaginat de Iasmina va fi publicat pe pagina de start a Google Romania in data de 1 Decembrie, putand fi admirat de milioane de romani. Iasmina a primit si un premiu in valoare de 15.000 de lei si o bursa de tehnologie de 20.000 de lei pentru scoala unde invata.

In desenul ei, Iasmina si-a imaginat Romania ca pe „o tara verde cu munti si vai, dealuri si campii, colorata de obiceiuri frumoase ce trebuie pastrate, innobilata de artisti si sportivi ce i-au inaltat numele la cer. Romania mea merita iubita!”.

Desenul castigator a fost ales de public dintre cele 30 selectate de juriu. Alaturi de marele castigator, 10 alti finalisti, cinci la categoria clasele I-IV si cinci de la clasele I-VIII, au fost premiati in cadrul unei gale desfasurate in Bucuresti, primind fiecare cate o tableta.

Cei cinci copii premiati din clasele I-IV sunt: Ania Perta (clasa a III-a D, la Scoala cu clasele I-VIII nr. 4, Ramnicu-Valcea); Dogan Buket (clasa a III-a – The International School of Bucharest); Eva Popa (clasa a IV-a – Olga Gudynn International School, Voluntari); Paul Vancea (clasa a III-a B – Scoala cu clasele I-VIII, nr 1, Bicaz); Peter Bernad (clasa a II-a B – Scoala Generala Vaskertes, Gheorgheni).

Premiantii claselor V-VIII sunt: Ana Maria Buretea (Liceul de Arta N. Tonitza, Bucuresti); Dorina Teodora Sfabu (clasa a VIII-a D – Scoala Gimnaziala, nr 11, Botosani); Iasmina Maria Raceanu (clasa a VIII-a B – Colegiul National Petru Rares, Suceava); Ioana Zah (clasa a VIII-a – Scoala Generala cu clasele I-VIII Mihai Eminescu; Alba-Iulia); Tatiana Topa (clasa a VIII-a – Colegiul National A. Saguna, Brasov).