Cum se transforma o carte in ebook – VIDEOO

Cum se transforma o carte in ebook – VIDEOO

Nokia va lansa hartile HERE pe iOS si Android
Apple si HTC au ajuns in sfarsit la un acord
In imaginea de mai sus este insa un astfel de exemplu care face o treaba foarte buna in a transforma cartile in format ebook.

Realizat de un grup de cercetatori din Japonia, ansamblul din imaginea de mai sus are o functie pe cat de simplu de exprimat in cuvinte pe atat de complicata ca si functionare. In teorie vorbim de un scanner de carti. In practica BFS-Auto, dupa numele lui, este un robot comercial ce poate scana 250 de pagini pe minut la o rezolutie de 400 ppi fara nici o interventie umana. Pentru a se asigura ca totul este in regula acesta face doua capturi la un unghi putin diferit. Pe langa faptul ca respectivele scanari succesive sunt bune pentru a nu scapa vreun detaliu, tot ele ajuta la realizarea unei imagini mai bune ale unor coli de hartie mai mult sau mai putin curbate. Pentru a intelege viteza acestui sistem ganditi-va doar la faptul ca este capabil sa creeze un ebook de tip PDF din intregul Dictionar Englez Oxford, in mai putin de 10 minute. Singura sarcina pe care o are un om cand lucreaza cu BFS-Auto este sa il alimenteze cu carti.

Cu toate ca putine lucruri mi se mai par spectaculoase in acest domeniu IT, videoclipul de mai jos care demonstreaza abilitatile creatiei japoneze merita vizionat. In cazul in care credeti ca aveti nevoie de o astfel de masina in afacerea voastra, candva, anul viitor, va putea fi achizitionata fara probleme.