Cosmote lanseaza un nou modem si extinde planurile tarifare de date

Cosmote lanseaza un nou modem si extinde planurile tarifare de date

Platformele Snapdragon 800 si 600 anuntate
Galaxy Note II se lanseaza pe 29 august. Iata specificatiile – VIDEO
Romania lanseaza planuri tarifare de date mobile imbunatatite, oferind dublul vitezei de Internet mobil. Ne concentram in mod constant sa oferim tehnologie de ultima generatie si acest lucru va fi vizibil si prin urmatoarele noastre lansari”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, Cosmote Romania.

“Clientii care folosesc unul dintre aceste planuri tarifare, impreuna cu noul modem sau oricare dintre dispozitivele care permit 43,2 Mbps, printre care se numara iPhone 5 si Nokia Lumia 900, pot trai acum o noua experienta 3G” se arata in comunicat.

Odata cu achizitionarea modemului Cosmote E372, clientii noi sau existenti, beneficiari ai planurilor tarifare Connect L, XL sau XXL, vor avea acces la viteze de descarcare de pana la 43,2 Mbps si de incarcare de pana la 5,76 Mbps.

Terminalul este disponibil la preturi incepand de la 1 RON, cu abonamentul Connect L pentru doi ani, sau fara conectare la 319 RON (TVA inclus).

Modemul Cosmote E372 suporta card microSD de 32GB si este compatibil cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 si Mac OS. Driverele vor fi instalate automat in momentul conectarii dispozitivului.

In plus, clientii care navigheaza pe Internet de pe telefonul mobil vor beneficia de viteze de descarcare mai mari, de pana la 43,2 Mbps, daca aleg una dintre extraoptiunile Connect Mobile.

“La sfarsitul lunii decembrie 2012, Cosmote Romania oferea viteze de descarcare de pana la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil in 74 de orase din tara, reprezentand peste 41% din populatie. Viteze de pana la 21,6 Mbps in tehnologia HSPA+, sunt diponibile in 147 de orase din tara. In total, serviciile 3G acopera in prezent peste 73% din populatia Romaniei” se mai arata in comunicat.