Cosmote a lansat o noua oferta de abonamente pentru segmentul business

Cosmote a lansat o noua oferta de abonamente pentru segmentul business

Crysis 3 – cerinte de sistem minime, recomandate
Galaxy Note II va exista si in varianta dual SIM
incep de la 7.44 euro si pot ajunge pana la 80.6 euro in functie de nevoile de comunicare ale clientului.

Apeluri nelimitate in grup, minute si SMS-uri nationale, minute internationale sunt doar cateva dintre beneficiile pe care noile abonamente le aduc intreprinderilor mici si mijlocii din Romania.

Astfel cel mai ieftin abonament, XXS, are inclus pentru 7.44 euro pe luna Convorbiri nelimitate in grup, 500 de minute in retea, 500 de minute catre destinatii fixe Romtelecom, 60 de minute nationale si internationale in zona 1, 500 de SMS-uri in retea, 10 SMS-uri nationale, precum si 50 MB trafic national  de date.

Abonamentul de top XLL Plus de 80,6 euro pe luna include convorbiri nelimitate in grup, minute nelimitate in retea, minute nelimitate catre destinatii fixe Romtelecom, minute nelimitate nationale si internationale  in zona 1, SMS-uri nelimitate in retea, 200 SMS-uri nationale, trafic de date nelimitat national, 200 de minute internationale in zona 2, 200 MB trafic de date in Roaming UE si 200 de minute in Roaming UE.

Incepand cu abonamentul L, clientii de business primesc trafic de date in roaming in Uniunea Europeana, de la 22,32 euro/luna.