“Cel mai bun job din lume”

“Cel mai bun job din lume”

Autoritatile din Queensland au publicat pe internet un anunt pentru un post catalogat drept "cel mai bun job din lume", insa serverul site-ului a picat dupa ce 25.000 de persoane au incercat sa il acceseze intr-o singura ora, relateaza 20minutes.fr.
Conform anuntului, candidatul ales va trebui sa se plimbe timp de sase luni pe insula Hamilton, situata pe marea bariera de corali, sa hraneasca pestii, sa faca scufundari si sa tina un blog despre aceste experiente, publicand poze si inregistrari video. El va primi 76.000 de euro si va avea platit un bilet de avion de acasa pana pe insula. Castigatorul, care va fi cazat intr-o vila cu trei camere si cu piscina, trebuie sa fie un bun inotator, sa stie

LG Optimus L 3 II debuteaza in cadrul MWC 2013
Firefox pentru tablete devine mult mai sprinten

engleza si sa aiba abilitati de comunicare.
"Trebuie sa aloce timp si pentru a vorbi cu presa despre ce se intampla pe insula. Candidatii nu trebuie sa fie prea timizi, trebuie sa iubeasca marea, soarele si activitatile in aer liber", a declarat premierul interimar al Queensland, Paul Lucas, calificand oferta drept "cel mai bun job din lume".
El a mai explicat ca aceasta initiativa face parte dintr-o campanie care are drept scop mentinerea industriei turistice din Queensland in contextul crizei economice actuale, costurile programului fiind de 18 miliarde de dolari.
Anuntul s-a publicat marti si foarte multi s-au inghesuit sa se inscrie pentru a obtine aceasta slujba.
Purtatorul de cuvant al statului australian Queensland a anuntat miercuri ca site-ul "a picat" dupa ce "intr-o singura ora 25.000 de persoane au incercat sa se conecteze".
"Suntem inundati de cereri, marti au fost aproximativ 300.000 de vizitatori pe site", au spus reprezentantii autoritatilor locale, citati de site.
Tehnicienii lucreaza in momentul de fata la site, care ar trebui, de miercuri, sa functioneze din nou.
Inainte ca serverul sa pice, doar 350 de candidaturi au putut fi inregistrate. Candidaturile valabile pot veni din toate tarile lumii pe site-ul www.islandreefjob.com. Oferta e valabila pana pe 22 februarie. La inceputul lui mai va fi o selectie finala pe insula Hamilton, la care vor participa 11 candidati selectati din totalul aplicantilor.
Castigatorul va merge la lucru incepand cu 1 iunie.