BlackBerry Z10 va costa 560 de euro (zvon)

BlackBerry Z10 va costa 560 de euro (zvon)

F-Secure: Android este cel mai popular OS pentru dezvoltatorii de Malware
Gigantul care sperie Google mai tare decat Apple si Facebook
stim cam tot ce se poate afla, de la specificatii, la felul in care arata si am vazut si un hands on video si o comparatie cu iPhone 5 a acestui model. Ei bine, astazi ii aflam si pretul.

Z10 a fost surprins in inventarul unui retailer important din Marea Britanie, unde este listat in varianta de culoare alba. Telefonul ar urma sa coste 560 de euro si are numele de cod BLAZ10WHI, care se potriveste cu scapari precedente de informatii. Pretul de aici se aplica pentru terminalul deblocat, care evident va costa mai putin cu abonament. Va reamintesc ca zvonurile afirma ca BlackBerry Z10 va veni cu un ecran de 4.2 inch, cu rezolutie 1280 x 768, conectivitate LTE, procesor dual core de 1.5 GHz, 2 GB RAM si 16 GB memorie interna.

Terminalul ar urma sa dispune si de slot microSD, WiFi, GPS, o camera de 8 megapixeli si o baterie de 1800 mAh, inlaturabila. Z10 va avea si port HDMI din cate stim si la ultima scapare pe web, el ar urma sa ajunga in magazine in prima jumatate a lunii februarie. Va reamintesc ca pe 30 ianuarie se lanseaza BB 10 OS si vor fi prezentate si modelele Z10 si X10 tot atunci.