Asa arata iPhone 5 complet asamblat

Asa arata iPhone 5 complet asamblat

Computerul cat un deget, pe care il poate cumpara oricine
Google Maps pentru iOS, in stadiul final de dezvoltare
Apple de pana acum si echipa responsabila de designul sau a cam ramas in pana de idei, creand un smartphone care se aseamana cam mult cu predecesorul sau, iPhone 4S.

Pozele oferite de iLab Factory, furnizor chinez de componente, ilustreaza un smartphone complet asamblat, ce pare a fi reprezentantul sau macar prototipul urmatoare generatii Apple iPhone. In lipsa unor informatii oficiale din partea Apple este greu de spus daca exemplarul din imagine este un telefon veritabil sau un fals bine realizat, insa informatiile circulate la bursa zvonurilor par sa confirme prima varianta.

In poza putem observa noul conector pentru statie de andocare, micsorat pentru a face loc unui set de difuzoare mai puternice. Ecranul este inalt si considerabil mai mare decat la iPhone 4S, iar pe spate carcasa pastreaza un design cat se poate de plat, ce inlocuieste suprafetele din sticla cu finisaje din aluminiu slefuit.

Ramane de vazut daca stilul de design traditional, folosit la exemplarele iPhone cu ecran de 3.5 inch, va reusi sa convinga si in noua forma extinsa, adaptata pentru ecranul wide cu diagonala marita.