Apple spune ca si Galaxy Note II e copiat

Apple spune ca si Galaxy Note II e copiat

Blizzard nu a renuntat la Diablo III pentru console
Amazon ameninta viitorul motorului de cautare Google
si alte produse similare care ruleaza pe sistemul „Ice Cream Sandwich” ar trebui adaugate pe lista de produse care incalca patentele sale, potrivit unui document depus la curtea federala din San Jose, California, portivit Bloomberg.

Pe 23 noiembrie a fost depusa o adresa prin care pe care Apple ca spune telefoane precum Samsung Galaxy S III si S III mini, precum si tablete ca Galaxy Tab 8.9 Wifi si Galaxy Tab 2 10.1 au elemente copiate care incalca prprietatea intelectuala a firmei americane. La o lista de peste 20 de produse Samsung pentru care Apple cere interzicerea vanzarii in SUA se mai adauga si Galaxy Note II.

Procesul actual vine dupa un altul inceput in aprilie 2011 in care Samsung era acuzata ca incalca mai multe brevete Apple, in timp ce compania sud-coreana acuza Apple ca incalca, la randul ei, mai multe patente.

Apple a castigat acest prim proces si a obtinut plata unor daune de peste un miliard de dolari.

Pe 6 decembrie urmeaza sa fie judecata cererea Apple de a interzice permanent vanzarea a sase telefoane si a unei tablete Samsung pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.