Adaugati controale rapide pentru multe functii, vremea si starea bateriei, in bara de notificari Android

Adaugati controale rapide pentru multe functii, vremea si starea bateriei, in bara de notificari Android

Axiomtek MANO870 – O placa miniITX pentru procesoare de laptop
Capcanele care se ascund in spatele prieteniilor virtuale. Parinti verificati activitatea copiilor on-line!
foarte utile care imbunatatesc experienta de lucru. Dupa cum am vazut pe Galaxy S III sau LG Optimus 4X HD, avem capacitatea de a comuta functiile Android direct de la bara de notificare. Acest lucru este foarte util pentru persoanele care nu doresc sa parcurga setarile pentru ceva atat de simplu, cum ar fi pornirea Wi-Fi.

Adaugati controale rapide pentru multe functii, vremea si starea bateriei, in bara de notificari Android

Notification Bar Deluxe este instrumentul perfect pentru a adauga o multime de controale in bara de notificari. Aceasta aplicatie va permite sa adaugati chiar indicatii privind starea bateriei si informatii meteo. Este un instrument complet pentru toate nevoile dvs. Puteti avea pana la 10 controale pe linie, sau alege doar una, 4, 6 sau 8. Dupa ce ati selectat numarul dorit de controale puteti incepe sa adaugati functii, din mai multe disponibile. Puteti alege intre:

Wi-Fi
Date mobile
Bluetooth
GPS
Rotatie
Sunet
Auto Luminozitate
Mod de zbor
Auto Sync
Lanterna
LockScreen
Wi-Fi Access Point
QuickSettings (un set de controale care va permite sa gestionati rapid, printr-o activitate, mai multe preferinte)
Lansarea unei aplicatii
Lansarea unui TaskManager sau a inchide toate aplicatiile care ruleaza direct, facand clic pe pictograma de manager de sarcina.

Apoi, aveti posibilitatea de a alege tema pictogramelor, din cele 6 disponibile. Acelasi lucru este valabil si pentru vreme, daca v-ati decis sa o aveti in bara de notificari. Activarea System Administrator va permite aplicatiei mai multe privilegii, care va permit sa adaugati cateva functii extrem de importante. Nu uitati sa dezactivati functia daca va decideti ca trebuie sa dezinstalati aplicatia. In bara de stare, puteti avea un indicator de baterie, pictograma aplicatiei sau icoana transparenta.

Notification Bar Deluxe

Exista o versiune gratuita, pentru Notification Bar Deluxe, cu functionalitate foarte limitata, in principal pentru scopuri de testare. Versiunea completa este oferita la un pret foarte atractiv.